Psychosynthese

Psychosynthese is een ontwikkelingsweg die je helpt te ontdekken wie je werkelijk bent, wat je potentieel is en hoe je hier concreet vorm aan kunt geven in je leven en werk.

Door in contact te komen met een stevige basis in jezelf ontstaat inzicht, wat je beweegt en wat bij je past. Hierdoor zie je nieuwe mogelijkheden en kun je keuzes maken die bij je passen. Gaandeweg ervaar je meer emotionele en mentale vrijheid en balans in je leven.

Psychosynthese gaat uit van een persoonlijke benadering. Als mens sta je voortdurend in contact met anderen. Denk bijvoorbeeld aan relaties, vrienden en in je werk. Daarom wordt ook rekening gehouden met de wereld waarin je leeft. Door de weg die je aflegt, zul je gaan ervaren dat je relaties en contacten met anderen en de wereld om je heen worden verrijkt.

In psychosynthese hebben zowel het bewuste als het onbewuste een gelijkwaardige plaats. Er wordt gebruikt gemaakt van een grote variatie aan rationele, creatieve en intuïtieve werkvomen die je direct in je dagelijks leven kunt toepassen. Juist deze combinatie maakt het werken vanuit psychosynthese rijk en waardevol.

Prijzen

€0.00

Kennismakings gesprek
Afspraak maken

€75.00

Psychothese Coaching
Afspraak maken